Buffetten

Indisch Buffet

– Javaanse nasi met verse groenten –
– Goed gevulde bami –
– Gemarineerde kipsaté met pindasaus –
– Babi ketjap (in ketjap gesmoord varkensvlees) –
– Foo jong hai met krab en groenten –
– Pittige gehaktballetjes in Pangangsaus –
– Kip op Balinese wijze gestoofd –
– Daging rendang (pittige stoofpot van rundvlees) –
– Sayur Lodeh (verschillende groenten in kokosbouillon met kerrie) –
– Sambal Goreng boontjes –
– Huisgemaakte Atjar tjampoer –
– Zilveruitjes, augurkjes en gebakken uitjes –
– Sambal en ketjap –
– Vers gebakken kroepoek –

Italiaans Buffet

– Italiaanse broodsoorten met tappenade en kruidenboter –
– Pastasalade met tonijn, rode uitjes, olijven en kappertjes –
– Salade Caprese met mozzarella, tomaten en basilicum –
– Italiaanse Parmaham met meloen –
– Knoflook olijven in olijfolie met kruiden –
– Vitello tonato (dun gesneden lende met tonijnmayonaise) –
– Carpaccio van ossenhaas met pijnboompitten en basilicum –
– Salade van lolo rosso, bianco en rucola –
– Zoete watermeloen –
– Fruitsalade met verschillende soorten vruchten –
– Verschillende soorten pasta –
– Toscaanse tomatensaus met rundergehakt en paprika –
– Napolitaanse Carbonara-saus met spek en kaas –
– Romeinse kipschotel uit de oven –
– Siciliaanse gehaktballetjes in saus –
– Groenteschotel met courgette, aubergine, paprika, champignon en ui –

Warm/Koud Buffet

– Rundvlees salade zoals de Huzaren het vroeger maakten –
– Zalmsalade van Noorse zalm –
– Versgebakken stokbrood met kruidenboter –
– Prosciutto ham met frisse Piel di sapo meloen –
– Huisgebraden rosbief, rollade en fricandeau –
– Vers gerookte palingfilet –
– Kibbeling met remoulade saus –
– Hollandse garnalen met cocktailsaus –
– Traditioneel gerookte makreel filet –
– Hollandse nieuwe haring met gesnipperde uitjes –
– Fruitsalade van Tropische vruchten –
– Gemarineerde kipsaté met pindasaus –
– Balletjes gehakt met zoet zure saus –
– Warme beenham met mosterd-honingsaus –
– Mexicaanse kipschotel met groenten –
– Geurige Basmati rijst met een Oosters tintje –

Mexicaans Buffet

– Mexicaans brood met kruidenboter –
– Tortilla chips met guacemole en tomatensalsa –
– Gemarineerde maiskolfjes en zon tomaatjes –
– Mexicaanse salade met kipfilet en feta –
– Aardappelsalade met lente-ui, jalapeno pepers en kruiden –
– Wraps met roomkaas, zalm en bieslook –
– Grote garnalen met verschillende groenten in kruidenolie –
– Verse ananas, meloen en watermeloen –
– Stoofpotje van mals rundvlees lekker pittig –
– Mexicaanse kipschotel met groenten en kidneyboontjes –
– Chili con carne met rundergehakt en paprika trio –
– Rijst met paprika en pepers –
– Burrito’s met vleesvulling, kaas en tacosaus –

Spaans Buffet

– Versgebakken brood met aioli en kruidenboter –
– Spaanse lende met gember en sesam –
– Knoflook champignons met olijfolie en kruiden –
– Serranoham met Spaanse meloen –
– Chorizo worst en knoflook olijven –
– Tonijn en krab met groenten en ansjovis –
– Koude kipvleugels in pikante saus –
– Salade van aubergine en courgette met knoflook –
– Tomatensalade met ui en olijven –
– Komkommersalade met rode ui en paprika –
– Paella met gamba’s, kip en groenten –
– Spaanse gehaktballetjes in pittige tomatensaus –
– Gepelde grote garnalen piri piri –
– Stoofschotel Magra con tomate met kipfilet –

Grieks Buffet

– Salade van tomaten, fetakaas en olijven –
– Tonijnsalade met uien, paprika en tomaat –
– Gebraden lende met knoflook, uien en paprika –
– Gevulde wijnbladeren met gehakt en rijst –
– Gemarineerde visspiesjes in kruidenolie –
– Griekse koolsalade met olijfolie, citroensap en oregano –
– Tzatziki naar origineel recept –
– Griekse aardappelsalade met knoflook, yoghurt en dragon –
– Grieks brood met aioli en kruidenboter –
– Fruitsalade –
– Grof gesneden kipgyros met knoflook saus –
– Griekse gehaktballetjes in grove tomaten saus –
– Ovenschotel Moussaka met aubergine, gehakt, tomaten en kaas –
– Souvlaki spiesjes van gemarineerde kip –
– Griekse rijst –